Wat een ellende altijd weer: het ontbijt. Begrijp me niet verkeerd. Ik hou echt van ontbijten, maar die eeuwige boterham ben ik zat! Van alles heb ik al geprobeerd: van kwark met speltmuesli tot soja- en geitenyoghurt. De populaire bakken havermout heb ik ook geprobeerd, in de verschillende smaken van de regenboog. Het wordt ook…
Lees verder
Zelf Taaitaai bakken!
Sinterklaas en zijn pieterbazen lopen weer over de daken. Tijd om zelf veel Sinterlekkers te maken! En dat is gemakkelijk beste lezers, dus gauw aan het beslag. Ik hoop dat het u smaken mag! :-) Voor een bakplaat vol heerlijke mannetjes van Taaitaai heb je nodig: 250 gr. bloemenhoning 2 eieren 350 gr. bloem (gezeefd) 1 eetlepel kaneel…
Lees verder
Toscaanse Ricciarelli koekjes
Ricciarelli. Ik maakte kennis met dit heerlijke koekje tijdens onze vakantie in Toscane. Het regende die dag in Sienna op het grote plein, maar dat maakte ons niet uit. Noah zat als een prinsje in zijn rijdende antiregenkoets en wij hadden (hoe hollands) onze paraplu meegenomen. Op alles waren we voorbereid, maar niet op het lekkerste koekje…
Lees verder
Muesli koekjes vol lekkers!
Als je een keer zin hebt om zelf iets te bakken, maar geen uren de tijd hebt (lees: mama bent ;-) ), dan is dit het ideale recept! Ik weet niet meer hoe ik erop kwam om koekjes te gaan bakken. Misschien kwam het doordat ik bij de Hema een koekstempel in de aanbieding had gekocht of omdat ik…
Lees verder